Prima pagină » Solidaritate! A lăsat rochiile la comandă și a început să facă măști pe care le donează Spitalului Județean
Economic Știri locale

Solidaritate! A lăsat rochiile la comandă și a început să facă măști pe care le donează Spitalului Județean

De la rochii la comandă purtate la evenimente, la producția de măști pe care le donează celei mai mari unități medicale din județ. 

Acesta este pasul făcut de antreprenoarea Andreea Cujba, tânăra creatoare de modă care a schimbat piața în care activează prin pasiunea pe care o are pentru creație. 

 

Atelierul pe care aceasta îl deține și de unde până la această criză livra rochii în toată țara, dar și în străinătate, Velvet Queen Atelier, a devenit o mică făbricuță de măști de protecție pe care le donează Spitalului Județean Botoșani, arătând că un tânăr antreprenor înțelege ce înseamnă implicarea socială în cele mai dificile momente. 

 

 



 

 

”Avand in vedere situatia in care se afla atat Romania la momentul actual, cat si judetul Botosani, Velvet Queen Atelier doreste sa sprijine personalul Spitalului Judetean printr-o donatie de masti de protectie, confectionate din bumbac 100%, care pot fi reutilizate prin sterilizare. In aceste zile, ne vom dedica activitatea confectionarii de masti pentru spital. Multumesc pentru tot sprijinul si implicarea in viata comunitatii locale, Catalin Silegeanu. 

Este momentul sa fim mai buni si, impreuna, sa sprijinim comunitatea. Trebuie sa si oferim, apoi sa cerem. Cu implicare si responsabilitate, vom trece impreuna, cu bine, si peste acest moment mai dificil”, a postat Andreea Cujba pe contul său de Facebook. 

#totulvafibine

 

 

loading…