Prima pagină » Carmangeria Stejarul lucrează normal: Cristina Breșug: ”Avem stocuri de materie primă pentru două săptămâni”
Agricultură Economic Știri locale

Carmangeria Stejarul lucrează normal: Cristina Breșug: ”Avem stocuri de materie primă pentru două săptămâni”

Preparatele din carne făcute la Carmangeria Stejarul vor fi găsite în continuare de botoșăneni în magazinele proprii și în cele partenere, motiv pentru care nu trebuie să existe panică în ceea ce privește aprovizionarea. 

 

Cristina Breșug, managerul Carmangeriei Stejarul, a declarat că se respectară cu strictețe normele de igienă draconice autoimpuse pentru această perioadă și că producția continuă fără probleme. 

De la cârnați și mici, la mușchi și pasramă, tobă și multe feluri de salam, toate produsele Stejarul sunt fabricate în continuare.

 



 

 

”Lucrăm normal, chiar dacă oprim producția de trei-patru ori pe zi pentru igienizare. Ne aprovizionăm normal cu carne și condimente, chiar surprinzător de bine, producem normal și livrăm normal. Încă se taie porci, încă se tranșează, noi lucrăm și aprovizionăm de două ori pe zi magazinele proprii și o dată pe zi sau la două zile pe cele ale partenerilor. Avem stocuri de materie primă pentru două săptămâni și vom urmări să ne aprovizionăm astfel încât să avem această perioadă asigurată permanent”, a declarat Cristina Breșug.

 

Produsele Carmangeriei Stejarul se găsesc în magazinele proprii din Piața Centrală, Piața Viilor și magazinul Dona din Primăverii. 

 

Botoșănenii trebuie să știe că producătorii locali de pâine, produse lactate și produse din carne lucrează în această perioadă și se pot aproviziona fără probleme. 

 

Firmele mari ale județului își continuă activitatea și conferă siguranță în mediul de business pentru derularea contractelor și menținerea locurilor de muncă. Elsaco Electronic, Conrec, Agremin, Serconf, Lacto Solomonescu, grupul de firme Five Continents, Casa Pâinii anunță că iau măsurile de protejare cele mai drastice și își continuă activitatea.

 

 

 

loading…