Prima pagină » Un om de afaceri francez a donat 150.000 lei pentru aparatul de testat Coronavirus comandat de Vlad Plăcintă pentru Județean
Economic Știri locale

Un om de afaceri francez a donat 150.000 lei pentru aparatul de testat Coronavirus comandat de Vlad Plăcintă pentru Județean

Business-ul ajută comunitatea în care funcționează tocmai când are cea mai mare nevoie. 

Omul de afaceri Gerard Losson, care deține firma Formens, cea mai mare companie din județul Botoșani și cel mai mare angajator privat, a făcut o donație consistentă către Asociația ”Salvează o inimă”, a lui Vlad Plăcintă, pentru cumpărarea unui aparat de testat Coronavirus și 1000 de teste. 

Vlad Plăcintă a plătit avansul de peste 200.000 lei pentru această comandă cu o valoare totală de aproape 80.000 de dolari americani și așteaptă donații din partea botoșănenilor și a oamenilor de afaceri pentru achitarea aparatului care va fi donat Spitalului Județean Botoșani. 

 



 

”Stop COVID19 https://salveazaoinima.ro/stop-covid-19/. Împreună vom reuși! Compania botoșăneană Formens contribuit cu suma de 150000 lei”, a postat Vlad Plăcintă pe Facebook. 

Aparatul și testele au fost comandate din Coreea de Sud.

Formens Menswear Manufacturer este o companie de manufactură orientată către servicii

Fondat de doi ingineri francezi cu experiență în domeniul textil, Grupul Formens prinde contur în anul 1999 prin achiziția de echipament de la uzinele Vestra din Franța. Liniile de producție au fost asamblate la Botoșani pe platforma industrială “Textila“.

 

 

 

loading…