Prima pagină » Un preot își cheamă enoriașii prin Facebook la slujbă ÎN BISERICĂ: ”Virusul acesta, care în loc să omoare, dezbină semenii”
Administrație Știri locale

Un preot își cheamă enoriașii prin Facebook la slujbă ÎN BISERICĂ: ”Virusul acesta, care în loc să omoare, dezbină semenii”

Un preot dintr-un sat din județul Botoșani își cheamă enoriașii la slujbă prin intermediul Facebook și îi anunță că aceasta va fi organizată în interiorul bisericii. 

 

Toate mesajele transmise de autorități, de medici, de românii care locuiesc în Italia, de oricine vrea binele bătrânilor și a oricărei persoane, sunt aruncate la gunoi prin mesajul postat de preotul Gabriel Ioniță, din satul Iacobeni, comuna Dângeni. 

 

Mesajul preotului este total opus a ceea ce ne spune medicul Adrian Streinu Cercel și, mai ales, toți medicii și asistentele din Italia care au văzut cu ochii lor murind atât de multe persoane infectate de Covid19.

 

 

 



 

 

Mesajul preotului începe ciudat, prin indignarea acestuia că noul Coronavirus mai mult dezbină în loc să omoare. 

”Am asistat la o întreagă isterie cu virusul acesta, care în loc să omoare, dezbină semenii! Personal, transmit enoriașilor că vom ține slujbele ca și până acum, cu îngăduința lui Dumnezeu, cu ocrotirea Sa! Abia dacă ne adunăm vreo 15-20 de persoane, așa că, nu prezentăm risc, ne rugăm ca și până acum, în Biserică!”, este mesajul postat de preotul Gabriel Ioniță pe contul său de Facebook. 

 

 

 

 

 

 

loading…