Prima pagină » Coronavirus: Un președinte de partid vrea aduși în țară românii din Italia. ”Veniți toți acasă! Acasă ne tratăm cel mai bine!”
Politică Știri locale

Coronavirus: Un președinte de partid vrea aduși în țară românii din Italia. ”Veniți toți acasă! Acasă ne tratăm cel mai bine!”

Un președinte de partid are o poziție diametral opusă față de tot spectrul politic național și vrea ca românii din Italia să fie lăsați să se adăpostească ”ACASĂ” în fața virusului gripal coronavirus, adică în România. 

Corneliu Popescu, președintele PMP Botoșani, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean, spune că statistica prezentată oficial are ceva ”în neregulă” și propune ca românii din Italia să fie ajutați să se întoarcă în România în această perioadă. 

Vă redăm integral mesajul lui Corneliu Popescu, liderul PMP Botoșani, și apelul făcut autorităților în acest sens: 

 



 

 

 

”Cu referire la covid19. Mie mi se pare ceva în neregula. Specialiștii nu-și dau cu părerea foarte clar. Nepricepuții cresc panica. În Italia sunt declarați peste 300 decese la 7000 de infectați, ceea ce înseamnă peste 5%,adica mult. Eu cred ca sunt, cel puțin, dublu infectați și nedeclarati, ceea ce înseamnă altceva. Ajungem sa facem o crima. Cum sa interzici romanilor sa vina acasă??!! Veniți toți acasă. Cer autorităților, chiar sa facă toate eforturile să-i ajute sa vina acasă. Acasă ne tratam cel mai bine. Isteria asta, coordonata parca, seamănă cu cea din 2006. Va amintiți de gripa aviara?! Instituțiile statului nu au mai putut da înapoi, sa recunoască greșeală, producând mari pierderi mediului privat, cetățenilor și multa suferință. Statul a repetat și în privința PPA(pesta porcina africana). Pierderi mari și suferință. Acum, mi se pare ca le vor întrece pe toate. Vor sa demonstreze ca suntem niște cobai,ca exista riscul sa murim ca „puii de gostat”… Cum vom mai reda-speranța?! Cum vom mai recladi-increderea?!”