Prima pagină » FOTO Șoptică, dovadă de forță în fața PSD și PNL: a adus ministru, secretari de stat și o mulțime de șefi la Botoșani
Politică Știri locale

FOTO Șoptică, dovadă de forță în fața PSD și PNL: a adus ministru, secretari de stat și o mulțime de șefi la Botoșani

Senatorul Costel Șoptică a prezidat în Palatul Administrativ din Botoșani ședința  Comisiei pentru ape, păduri, pescuit și fond cinegetic din cadrul Senatului României. 

Președintele PNL Botoșani a adus la Botoșani ministru al Mediului, Alexe Costel, cei trei secretari de stat botoșăneni, Gheorghe Sorescu(MAI), Viorel Grigoraș(Ministerul Transporturilor) și Eduardt Cozminschi (președinte Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor), reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate și ai agenților economici de profil din județele Botoșani, Suceava și Iași.

 



 

 

”Mă bucur că, prin relocarea ședinței Comisiei pentru ape, păduri, pescuit și fond cinegetic, am reușit să aduc laolaltă toți factorii decizionali implicați în domeniile silvice, piscicole și de vânătoare. Atât domnului ministru al Mediului, Alexe Costel cât și directorilor de la nivel național le-au fost aduse la cunoștință, atât verbal cât și scriptic, problemele cu care se confruntă atât instituțiile responsabile cât și agenții economici care operează în domeniile mai sus menționate. Ca președinte al Comisiei de ape, păduri, pescuit și fond cinegetic din cadrul Senatului României, am toată convingerea că această ședință, desfășurată în județul nostru este un pas înainte spre o conlucrare cât mai eficientă în așa fel încât județul Botoșani să beneficieze de sprijinul necesar”, a declarat Costel Șoptică. 

 

Printre invitații ședinței senatoriale prin care Costel Șoptică a vrut să-și întărească statutul de lider al partidului aflat la putere s-a numărat și senatorul PSD Lucian Trufin, dar și primarul Cătălin Flutur și deputatul liberal Cristian Achiței, precum și social-democratul Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani.

 


 

 

 

loading…