Prima pagină » Un partid din Botoșani vrea peste 1000 de tineri pentru listele la alegerile locale
Politică

Un partid din Botoșani vrea peste 1000 de tineri pentru listele la alegerile locale

În partidele vechi cei mai mulți tineri lipesc afișe. Un partid nou oferă peste 1000 de locuri pentru tineri la alegerile locale astfel încât să se reușească schimbarea actualei clase politice. 

Este vorba de filiala PLUS Botoșani, cea care a dat anunț pe Facebook privitor la numărul uriaș de tineri pe care vrea să-i promoveze la alegerile locale de la începutul verii. 

Este cea mai mare acțiune prin care un partid politic vrea să atragă tineri pe care să-i și pună pe listele pentru alegeri, nu doar să se folosească de entuziasmul lor și de dorința lor de schimbare. 

 

 



 

 

”În partidele vechi tinerii lipesc afișe. În PLUS tinerii sunt pe afișe, deoarece noi punem preț pe ideile inovative și competența lor. Căutăm peste 1000 de candidați pentru alegerile locale: 1006 de consilieri locali, 33 de consilieri județeni, 78 de primari și un președinte de Consiliu Județean.

PLUS Botoșani recrutează. Haide alături de noi!”, anunță PLUS Botoșani pe pagina oficială de Facebook. 

Cei interesați pot intra pe: 

www.ro.plus/adeziune

www.facebook.com/PLUSBotosani/

www.facebook.com/groups/PLUSBotosaniGrupSustinatori/

#PLUSrecruteaza #1000pentruBotosani #AlegeriLocale #OameniNoiInPolitica #FaraPenaliInFunctiiPublice #TineriCompetenti #OameniOnesti #GeneratiaPLUS #PLUSBotosani #NoiCrestemOameniBuni #Botosani #Romania