Prima pagină » Primarul comunei Vorniceni a trecut la Pro România
Politică

Primarul comunei Vorniceni a trecut la Pro România

Pro România dă prima lovitură politică a lui 2020 în județ.

Primarul comunei Vorniceni  Gheorghe Irimia s-a alăturat astăzi familiei  Pro România Botoşani.
Organizaţia judeţeană a PRO România Botoşani s-a îmbogăţit astăzi cu un nou membru, Gheorghe Irimia, primarul uneia dintre cele mai mari comune din judeţ.
“Am găsit la Pro România speranța că un mod altfel de a face politică va asigura și îndeplinirea proiectelor comunității pe care o reprezint. Pro România este un partid în care minciuna şi promisiunile deşarte nu au ce căuta. Oamenii s-au săturat să fie amăgiţi în schimbul voturilor! Voi fi mai aproape de concetăţenii mei şi de problemele lor de aici din Pro România”, a declarat noul membru Pro România.



“Domnul primar din Vorniceni Gheorghe Irimie, a venit alături de noi pentru că Pro România este un partid în care se pleacă de la nevoile reale ale românilor,  pe care le punem deasupra tuturor intereselor politice.  Cum am spus în repetate rînduri, nu vom accepta niciodată ca românii să mai cadă  victime minciunii, demagogiei sau  intereselor politice!  Prin urmare, ProRomânia susține candidatii proprii la alegerile locale si parlamentare, candidaţi care au capacitatea de promovare și implementare a unor proiecte publice de dezvoltare.  Domnul primar o să-şi facă de acum înainte treaba 
într-un partid, Pro România care nu are nicio datorie față de PSD , nici față de PNL, nici față de nimeni în afară de dumneavoastră, cei care ne-ați votat și ați pornit cu noi la drum”, a precizat coordonatoarea PRO România Botoşani, deputatul Mihaela Huncă.