Prima pagină » Premieră în politică: Un om de afaceri din PNL refuză post de director. Explicația vine din altă lume!
Politică Știri locale

Premieră în politică: Un om de afaceri din PNL refuză post de director. Explicația vine din altă lume!

Maricel Maxim, consilier local PNL

Un liberal botoșănean pare a fi rupt din actuala lume politică nu doar de pe plan local, ci națională. 

 

Botoșăneanul, care este și om de afaceri, face un gest în premieră în politică într-o perioadă în care lupta pentru putere este extrem de intensă în PNL, ca în toate partidele politice ajunse la guvernare. 

 

 

După ce a donat municipalității un bust cu Brătianu, omul de afaceri mai face un gest care arată că politica se poate face și la alt nivel. 

 

 



 

 

Omul de afaceri Maricel Maxim, care este și consilier local al PNL Botoșani, a anunțat că renunță la funcția pentru care a fost nominalizat de colegii săi din partid, respectiv cea de director al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, instituția care se ocupă cu gestionarea sistemului de irigații. 

 

”Sunt onorat de încrederea colegilor mei, de faptul că am fost nominalizat pentru o funcție ca urmare a muncii mele în PNL Botoșani, dar eu sunt liberal și nu am făcut munca în partid pentru a primi ceva. Un liberal adevărat creează el, dezvoltă, aduce plus-valoare. Eu cred în principiul liberal ”prin noi înșine” și cred că am puterea să dezvolt, să construiesc”, a declarat omul de afaceri Maricel Maxim, o declarație ruptă dintr-o lume care pare atât de îndepărtată de viața politică de zi cu zi.

 

Gestul lui Maxim pare a fi o oază într-un deșert uriaș, pentru că lupta de orgolii dintre colegii săi pentru anumite funcții este cunoscută și în afara partidului. 

Acesta este cunoscut pentru faptul că este un om de afaceri și totodată un politician care de ani buni investește în competiții sportive pentru copii și tineri, dar și pentru adulți, fiind unul dintre puținii care finanțează competiții de tenis de masă la nivel de etapă națională, manifestări sportive care aduc la botoșani sute de participanți din toată țara.