Prima pagină » Surse: Minodora Vasiliu a ieșit din cursa pentru prefect. Numele a două femei și un bărbat trimise pentru acest post 
Administrație Știri locale

Surse: Minodora Vasiliu a ieșit din cursa pentru prefect. Numele a două femei și un bărbat trimise pentru acest post 

Informațiile cu privire la funcția de prefect al județului Botoșani, oferite pe surse din mediul politic, sunt numeroase și multe dintre ele se contrazic. 

Pe lângă acestea care se contrazic, există și unele informații care sunt confirmate din mai multe surse, total diferite, iar acestea sunt cele mai credibile până în momentul în care informațiile vor fi asumate public de către liderii politici. 

BanulBotoșănean.ro vă oferă câteva dintre informațiile confirmate de mai multe surse: 

 

 



 

 

Informația certă este că ALDE va desemna viitorul prefect al județului Botoșani, deși încă mai sunt liberali care speră din tot sufletul ca PNL să reușească să întoarcă negocierile de la nivel central. 

 

PNL rămâne în continuare cu propunerea lui Dan Nechifor pentru funcția de prefect al județului Botoșani. 

 

Deși vehiculată ca fiind printre favorite, Minodora Vasiliu, directorul Direcției Sanitar-Veterinare, a ieșit din cursa pentru postul de prefect. 

 

Două femei, prima propunere fiind făcută săptămâna trecută, și un bărbat sunt propunerile făcute de ALDE la București pentru funcția de prefect al județului. 

 

ALDE i-a propus și lui Dan Șlincu, actualul prefect al județului, să rămână pe funcție, dar acesta a refuzat.