Prima pagină » FOTO Prima ninsoare în Botoșani. După mulți ani, prima zăpadă nu a luat prin surprindere Urban Serv
Administrație Știri locale

FOTO Prima ninsoare în Botoșani. După mulți ani, prima zăpadă nu a luat prin surprindere Urban Serv

Prima ninsoare căzută în iarna 2019-2020 la Botoșani nu a luat prin surprindere Urban Serv, compania care face deszăpezirea, după mulți ani.

 

 

 

Noua conducere a companiei municipale Urban Serv, cu tânărul director Bogdan Buhăianu, a reușit să se pregătească în așa fel încât prima zăpadă să nu creeze probleme pe străzile din municipiu, spre deosebire de prima zăpadă căzută în iarna 2018-2019 când neaua a blocat orașul.

 

 



 

”Acționăm cu patru utilaje, iar după ora 23 se acționează pe trotuare”, a precizat directorul Bogdan Buhăianu.

 

Urban Serv are stocurile necesare de material antiderapant achiziționate prin contract cadru cu furnizorii.

 

Oricum, botoșănenii nu ar trebui să se aștepte ca deszăpezirea să se realizeze mai bine decât anul trecut doarece Urban Serv a așteptat un contract de la Primăria Botoșani până aproape de venirea iernii pentru deszăpezire și este doar pentru 6 luni deoarece vechiul contract a expirat, iar municipalitatea nu a vrut să încheie unul nou cu Urban Serv, compania Consiliului Local, și a vrut să organizeze o licitație la care să vină operatori din toată țara.

Drept urmare, nefiind sigură că în următorii ani va face deszăpezirea în Botoșani, Urban Serv nu a riscat să achiziționeze noi utilaje de deszăpezire și funcționează cu vechiul parc auto.