Prima pagină » Șoptică, președintele PNL, după rezultatul istoric din județ: ”Am muncit mai mult și echipa și-a spus cuvântul”
Politică Știri locale

Șoptică, președintele PNL, după rezultatul istoric din județ: ”Am muncit mai mult și echipa și-a spus cuvântul”

Liberalii botoșăneni au reușit să obțină un scor istoric pentru candidatul PNL la alegerile prezidențiale.

Pentru prima oară după Revoluție, la 30 de ani de democrație, candidatul PSD la funcția de președinte al României pierde alegerile la Botoșani, atât în municipiul Botoșani, cât și pe întreg județul, și câștigă candidatul PNL Klaus Iohannis. 

De asemenea, PNL Botoșani a reușit să întoarcă rezultatul de la primul tur al alegerilor, când PSD a avut singurul județ din Moldova în care Dăncilă a câștigat. 

 

Senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a declarat că diferențele majore față de primul tur de scrutin le reprezintă volumul mai mare de muncă și consolidarea echipei liberale. 

  

 

 

”Am câștigat, asta este important în definitiv. Am muncit mai mult și echipa și-a spus cuvântul. Nu am schimbat ceva în campanie și în strategie, dar am muncit mai mult, inclusiv eu, și se vede că și toată echipa. Mulțumesc pe această cale echipei de conducere și tuturor membrilor pentru efortul depus”, a declarat Costel Șoptică. 

 

 

 

 

 Video