Prima pagină » Liderul PMP Botoșani anunță pe cine susține în turul 2 și ce a ratat Iohannis: ”Alt nivel, altă clasă, nu-i așa?”
Politică

Liderul PMP Botoșani anunță pe cine susține în turul 2 și ce a ratat Iohannis: ”Alt nivel, altă clasă, nu-i așa?”

Fostul parlamentar Corneliu Popescu, liderul PMP Botoșani, a anunțat că partidul pe care îl conduce și, evident, susținătorii lui Theodor Paleologu vor alege un ”președinte popular-european” în turul doi. 

Profesorul Popescu a preluat de curând conducerea PMP Botoșani și deplânge faptul că nu putem avea în turul doi o dezbatere Paleologu-Iohannis. 

Candidatul susținut de PMP, Theodor Paleologu, a obținut 4,6% din voturi la Botoșani în primul tur de scrutin cu o campanie infimă, ceea ce arată nucleul de alegători fideli acestui partid. 

 



 

 

 

 

 

”Este evident că susținătorii PMP vor merge la vot în 24 noiembrie, este în primul rând o datorie civică. PMP a votat moțiunea, a votat învestirea guvernului Orban și, probabil majoritatea, vor susține un președinte popular-european. Dar, cât privește prezența candidaților în dezbateri, Președintele Iohanis a pierdut ocazia să-și arate valoarea, dacă ea există, având ca partener de dezbateri candidatul nostru Teodor Paleologu. Alt nivel, altă clasă, nu-i așa? Pentru turul doi…ce mai este de spus? Eu merg la vot dar o eventuală dezbatere…nu… Este prea mult să poți…măcar privi la așa ceva!”, a postat Corneliu Popescu pe contul său de Facebook.