Prima pagină » 6,7 milioane euro investește Primăria Dorohoi în modernizarea Spitalului Municipal 

6,7 milioane euro investește Primăria Dorohoi în modernizarea Spitalului Municipal 

Eforturile depuse in ultimii doi ani de catre echipa din Primaria Dorohoi, in frunte cu primarul Dorin Alexandrescu, au fost rasplatite prin semnarea a doua contracte de finantare de o mare insemnatate pentru municipiul nostru.

 

Potrivit dorohoinews.ro, este vorba despre proiectele care vizeaza reabilitarea / modernizarea  si dotarea cu echipamente a ambulatoriului si a blocului materno infantil din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi. 

 

In cadrul proiectului Modernizarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi, investițiile au în vedere extinderea, reabilitarea și modernizarea clădirii ambulatoriului, dotarea si echiparea medicală a acestuia, dar și amenajarea exterioara a incintei pânã la finalul anului 2022. Valoarea totala a proiectului este de 2.250.000 euro.

 

 



 

 

Proiectul „Eficientizarea energetica a cladirilor Sectie Materno-Infantil si Bloc alimentar – spalatorie, din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi” vizeaza izolarea termică a clădirii, înlocuirea tâmplăriei, montarea unei pompe de căldură, panouri solare termice care vor asigura o parte din energia necesară clădirii, din resurse regenerabile, modernizarea instalațiilor de iluminat. Cei peste 6.300 de pacienți tratați anual în cadrul Secției Materno-Infantil vor beneficia de condiții sporite din punct de vedere al confortului termic pe toată durata anului. Valoarea proiectului este de 21.500.000 lei, adică 4,5 milioane euro. 

Sursa:www.dorohoinews.ro