Prima pagină » Se reformează PNL Botoșani? Tinerii liberali și-au lansat deja un candidat la primăria unui oraș
Politică

Se reformează PNL Botoșani? Tinerii liberali și-au lansat deja un candidat la primăria unui oraș

Tinerii liberali din Botoșani încep să acționeze încă de pe acum pentru a fi siguri că vor avea o reprezentativitate corectă în PNL la viitoarele alegeri locale, fiind de notorietate rezistența la nou a ”dinozaurilor” din politică în general. 

Primul candidat lansat public pentru viitoarele alegeri locale este un prim-vicepreședinte al TNL Botoșani. 

Alin-Mihai Gîrbaci a fost desemnat candidatul PNL la funcția de primar al orașului Darabani, urbe condusă de liberali din 2016. 

 

 



 

Gîrbaci a fost până acum viceprimar în Darabani, fiind unul dintre ”lupii tineri” din PNL. 

”Cu susținerea actualului primar Liviu Hrimiuc și cu decizia unitară a Organizației Locale PNL Darabani, tânărul nostru, viceprimar în funcție va depune, din acest moment, toate eforturile pentru ca administrația locală să rămână în continuare liberală! TNL Botoșani a devenit un pilon important în cadrul Organizației Județene PNL, prin muncă, prin implicare, prin competență.

P.S. : Promitem să nu ne oprim doar aici!”, a transmis TNL Botoșani. 

 

Alegerea lui Gîrbaci ca și candidat al PNL Botoșani la funcția de primar al orașului Darabani a fost făcută în prezența senatorului Costel Șoptică, președintele PNL, Tiberiu Nichiteanu și Monica Răileanu, președinții organizațiilor județene și municipale de tineret din PNL.

De asemenea, secretarul general al PNL, Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, și fostul senator Viorel Grigoraș au fost la Darabani la lansarea primului candidat pentru alegerile locale din 2020.