Prima pagină » Bloc ANL și bază sportivă nouă pentru orașul unuia dintre subsecretarii de stat PSD demiși de Guvernul PNL
Administrație Știri locale

Bloc ANL și bază sportivă nouă pentru orașul unuia dintre subsecretarii de stat PSD demiși de Guvernul PNL

Unul dintre subsecretarii de stat ai PSD demis de PNL s-a întors acasă cu bilanț pentru orașul său: bloc ANL și bază sportivă. 

Este vorba despre social-democratul Angel Gheorghiu, fost viceprimar al orașului Bucecea. 

Acesta a avut un mandat de 3 ani în Ministerul Dezvoltării, fiind una dintre nominalizările PSD Botoșani pentru funcțiile politice din Guvern. 

 



 

 

”Construirea blocurilor ANL și realizarea unei baze sportive noi în Bucecea sunt obiective pentru care am reușit să obținem finanțare de la instituțiile Agenția Națională pentru Locuințe (Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei), respectiv Compania Națională de Investiții din cadrul Ministerului Dezvoltării.

Sunt bucuros de toate realizarile din timpul mandatului PSD în cadrul orașului nostru (asfaltare străzi, construirea unei școli noi, gradiniță cu program prelungit) și aștept cu interes începerea lucrărilor pe obiectivele noi anul viitor. Mulțumesc celor care au avut și au încredere în mine”, a postat pe contul său de Facebook Angel Gheorghiu