Prima pagină » FOTO Nunta anului cu mireasa Suzana, mirele Bogdan și nașii desprinși din povești
Știri locale

FOTO Nunta anului cu mireasa Suzana, mirele Bogdan și nașii desprinși din povești

În week-endul care a trecut a avut loc nunta anului la Botoșani, cu mirii, nașii, socrii și invitații desprinși parcă din poveștile de demult cu prinți și prințese și cu alai ales. 

Suzana și Bogdan Cîmpanu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu la fix doi ani de când aniversau doi ani de când sunt împreună. 

Suzana este cunoscută pentru afacerile cu piatră naturală importată din Grecia, Bogdan a fost director general al APIA și provine dintr-o familie cunoscută pentru afacerile din agricultură, iar nași au fost Ciprian și Clementina Huțanu, proprietarii firmei Dom Auto. 

 



 

 

”Am ajuns ca fix la împlinirea a doi ani de când suntem împreună, să sărbătorim cel mai frumos moment al dragostei noastre! Mulțumim din inimă nașilor Huțanu Ciprian și Clementina că ne însoțesc cu căldură și speranță pe drumul care noi l-am ales! Voi, prieteni dragi, ce ne-ați fost alături la petrecerea noastră, vă considerăm familia noastră! Vă mulțumim din suflet! Când ne-am uitat în sală, ne-am dat seama cât de norocoși suntem!

De asemenea, ne înclinăm în fața oamenilor care au avut grijă ca totul să fie perfect”, este mesajul postat de Suzana Lăcrămioara Cîmpanu, la scurt timp după nuntă.