Prima pagină » Flutur așteaptă ca noul Guvern PNL să deblocheze proiectele de 80 milioane euro pentru Botoșani
Administrație Economic Știri locale

Flutur așteaptă ca noul Guvern PNL să deblocheze proiectele de 80 milioane euro pentru Botoșani

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani
Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani

Primarul Cătălin Flutur a declarat că își dorește ca noua guvernare liberală să deblocheze proiectele cu finanțare europeană pentru municipiul Botoșani care au fost ținute la sertar de PSD pentru ca el să nu aibă realizări în acest mandat. 

Edilul-șef a precizat că proiectele vizează infrastructura rutieră, modernizarea sistemului de transport electric fiind unul dintre principalele proiecte atât ca importanță, cât și ca sume de bani alocate, fiind vorba despre tramvaie noi și de înlocuirea căii de rulare. 

 



 

”Aștept de la Guvernul PNL să deblocheze proiectele cu finanțare europeană pentru Botoșani. Pentru noi este axa 4 din Programul Operațional Regional și avem proiecte totale de 78-80 milioane euro, cele mai importante pe infrastructură, și vrem să le deblocăm”, a declarat Cătălin Flutur

La negocierea directă de la nivelul regiunii Moldova dintre primarii municipiilor reședință de județ, Cătălin Flutur a reușit să atragă pentru Botoșani și economiile făcute de celelalte municipii, undeva la peste 14 milioane de lei, doar că fosta Guvernare PSD a blocat tot ce înseamnă finanțări pentru Botoșani cât timp primar este liberalul Flutur.