Prima pagină » Estimare BOMBĂ: ”Până în turul doi al alegerilor prezidențiale vom avea Guvern PSD”
Politică

Estimare BOMBĂ: ”Până în turul doi al alegerilor prezidențiale vom avea Guvern PSD”

senatorul Lucian Trufin

Un parlamentar botoșănean este de părere că prima propunere de Guvern PNL nu va reuși să obțină numărul necesar de voturi pentru a fi validat în Parlamentul României. 

Senatorul Lucian Trufin susține că partidele care au dărâmat Guvernul PSD nu au făcut altceva decât să bage țara în haos prin faptul că nu vor putea forma un nou Executiv și nici nu au un plan de măsuri pentru România. 

 



”Eu cred că până în turul doi al alegerilor prezidențiale vom avea un Guvern PSD. Eu așa cred, cel puțin până în turul doi. Astăzi PNL, Opoziția, cei care au votat moțiunea trebuie să demonstreze că au voturi pentru a-și trece guvernul, iar eu, Lucian Trufin, parlamentar PSD de Botoșani nu voi vota un guvern PNL. Să își facă guvernul lor, să îl voteze, dar eu nu votez un Guvern PNL”, a declarat senatorul Lucian Trufin

Acesta susține că este aproape imposibil de estimat cum va evolua scena politică românească dacă nu trece prima propunere de Guvern PNL și care vor fi alianțele viitoare pentru guvernarea României.