Prima pagină » Primarul Rotundu, secretar general PNL: PNL, USR și PMP trebuie să-și asume responsabilitatea unei guvernări eficiente
Politică

Primarul Rotundu, secretar general PNL: PNL, USR și PMP trebuie să-și asume responsabilitatea unei guvernări eficiente

COMUNICAT DE PRESĂ: Țara avea nevoie să fie readusă în zona de echilibru.

PSD a tratat discreționar societatea civilă în cea mai mare parte a ei.

În ultima vreme, social-democrații au comunicat cu aroganță, au închis toate căile de comunicare cu oamenii onești din mediul privat, au adus în zona de suferință mulți oameni bolnavi.
Promovarea continuă al oamenilor nepregătiți profesional, al unora fără moralitate, a dus, în mod direct, la această pierdere majoră de electorat PSD.

 



 

PNL, USR și PMP sunt partidele care de astăzi trebuie să-și asume responsabilitatea unei guvernări eficiente și echilibrate pentru reașezarea normalității în zona fiscală, juridică, economică și administrativă!
Avem nevoie de mai mult respect reciproc în ceea ce înseamnă parteneriatele politice, dar și respect în dialog și colaborare cu societatea civilă și mediul privat.
Răbdarea, muncă eficientă în grup, profesionalismul resursei umane sunt calități de care trebuie să țină cont viitoarea guvernare. Și, nu în ultimul rând, transparență în promovarea noilor conducători de instituții publice.
Această moțiune a trecut pentru că o majoritate politică parlamentară a înțeles că românii își doresc mult mai mult decât ceea ce a propus și a oferit guvernarea PSD din ultimii ani.

Cu stimă,
Secretar General al PNL Botoșani, Cătălin-Gheorghe Rotundu