Prima pagină » Huncă și Ponta, gazdele unei delegații de cadre didactice din Republica Moldova FOTO
Politică

Huncă și Ponta, gazdele unei delegații de cadre didactice din Republica Moldova FOTO

Deputatul botoșănean Mihaela Huncă, fost inspector școlar general, și Victor Ponta, liderul Pro România, au fost gazdele unei delegații de cadre didactice și inspectori școlari veniți din Republica Moldova. 

Delegația basarabeană a vizitat Parlamentul României și au avut drept gazdă pe Mihaela Huncă, liderul Pro România Botoșani. 

”Astăzi(luni) am fost gazda unei delegații condusă de domnul inspector școlar general Vitalie Stirbu, formată din inspectori școlari și cadre didactice cu funcții de conducere dintr-o serie de licee din Republica Moldova. În cadrul evenimentului, prilejuit de recenta sărbătorire a Zilei Educației, s-a realizat un veritabil schimb de bune practici în domeniul educației, subliniindu-se avantajele învățământului profesional dual precum și dificultățile și provocările procesului de învățământ în condițiile socio-politice specifice Republicii Moldova. În aceste condiții, mi-am exprimat angajamentul de a le oferi cadrelor didactice din Republica Moldova întregul meu sprijin. Educaţia trebuie să fie în centrul atenţiei întregii societăţi, iar astăzi, mai mult ca oricând avem nevoie de un sistem educaţional adecvat, temeinic şi în concordanţă cu actualitatea mediului socio-economic”, a declarat Mihaela Huncă.