Prima pagină » Un cunoscut om politic declară război PSD și PNL: ”Organizația Botoșani va depăși 15-20% la alegerile locale”
Politică

Un cunoscut om politic declară război PSD și PNL: ”Organizația Botoșani va depăși 15-20% la alegerile locale”

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici din Botoșani, cu o experiență de două trei mandate de viceprimar, a declarat război PSD și PNL pentru viitoarele alegeri locale. 

Este vorba despre fostul viceprimar din perioada 2000-2012, Florin Ghiorghiță, care s-a înscris în Dreapta Liberală. 

La congresul național al Dreptei Liberale, care a avut loc în week-end la Botoșani, și la care au participat toți liderii partidului, inclusiv cei din diaspora din Italia și Dubai, Ghiorghiță i-a promis lui Viorel Cataramă, omul de afaceri lider al partidului care și-a anunțat la Botoșani candidatura la alegerile prezidențiale, un scor record la alegerile locale. 

 

 



 

”Noi la nivel local ne-am săturat să fim mințiți, să vedem acel haos la nivel de Consiliu Județean, acele promisiuni încontinuu pentru Botoșani-Iași și Botoșani-Ștefănești  

Dacă primarul actual nu s-ar fi implicat să facă acele investiții pe fonduri europene eram vai de mama noastră. Domnule președinte, Organizația Botoșani nu va depăși 5% ci va depăși 15-20% la alegerile locale. Politică de dreapta vom face în permanență în sprijinul botoșănenilor”, a declarat Florin Ghiorghiță în cadrul Congresului Național al Dreptei Liberale. 

La începutul congresului, Ghiorghiță a stat alături de primarul Cătălin Flutur, cel care a fost invitatul special al omului de afaceri Dumitru Balan, președintele Organizației Botoșani a Dreptei Liberale.