Prima pagină » VIDEO Primarul Flutur, invitat-vedetă al lui Balan la Congresul Dreptei Liberale a lui Cataramă 
Politică

VIDEO Primarul Flutur, invitat-vedetă al lui Balan la Congresul Dreptei Liberale a lui Cataramă 

Liberalul Cătălin Flutur,  a fost invitatul-vedetă și, totodată, invitatul-surpriză de la Congresul Național al Dreptei Liberale, congres care a avut loc în municipiul Botoșani sâmbătă, 31 august. 

În cadrul acestui congres, cunoscutul business-man Viorel Cataramă și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al României. 

Primarul Cătălin Flutur a fost invitat la congres de către omul de afaceri Dumitru Balan, președintele Filialei Botoșani a Dreptei Liberale. 

 

 

 

„Sunt onorat în calitate de primar să particip alături de dumneavoastră la congresul de astăzi, este o premieră, atât pentru membri partidului, fiind primul congres, cât și pentru noi, pentru orașul nostru. Este pentru prima dată când are loc un congres național al unei formațiuni politice”, a declarat Cătălin Flutur. 

Flutur a spus că Viorel Cataramă a ales Botoșani pentru organizarea primului congres al Dreptei Liberale ca urmare a relației apropiate pe care o are cu omul de afaceri botoșănean Dumitru Balan. 

 

 

„Dumitru Balan este un om de afaceri de succes cu viziuni liberale și ferm în toate ceea ce face și a făcut ca persoană publică. Eu însumi, ca primar de dreapta sunt bucuros că orașul Botoșani să găzduiască un astfel de eveniment de natură să sporească prestigiul și influența liberalismului în această zonă pe nedrept catalogată ca fief pesedist”, a declarat Flutur.