Prima pagină » FOTO A început ridicarea rablelor abandonate pe străzi. Se vor elibera 100 de locuri de parcare
Administrație Știri locale

FOTO A început ridicarea rablelor abandonate pe străzi. Se vor elibera 100 de locuri de parcare

Municipalitatea botoșăneană a început campania de ridicare a mașinilor abandonate pe străzi atât pentru a elibera locurile de parcare, cât și pentru partea estetică. 

Acțiunea a început sub supravegherea primarului Cătălin Mugurel Flutur, care a precizat într-o postare pe Facebook faptul că se estimează eliberarea a peste 100 de locuri de parcare prin ridicarea hârburilor.  

 

 

 

 

”Astăzi am demarat la Botoșani acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate pe spațiul public din municipiu. Am asistat, în zona Carrefour, la prima operațiune de acest gen efectuată de serviciul specializat din cadrul Eltrans, sub supravegherea Poliției Locale. M-am asigurat personal că toată lumea a înțeles și aplică întocmai pașii procedurali prevăzuți în regulamentul de ridicare a autovehiculelor abandonate, la fel cum am verificat și conformitatea locului de depozitare a acestora. Dincolo de grija pentru aspectul estetic al orașului, afectat de imaginea deplorabilă a hârburilor lăsate să ruginească în stradă, este o veste bună pentru botoșăneni și prin prisma estimărilor polițiștilor locali, care spun că vor fi eliberate astfel, în următoarea perioadă, mai mult de 100 de locuri de parcare”, a postat primarul Cătălin Flutur. 

SURSA FOTO: Pagina de Facebook Cătălin Mugurel Flutur