Prima pagină » O săptămână de leadership Kasta Morrely la Paradisul ecologic ”Fata Verde” pentru copiii de 10-14 ani
Visit Botoșani

O săptămână de leadership Kasta Morrely la Paradisul ecologic ”Fata Verde” pentru copiii de 10-14 ani

Prima săptămână de vacanță din luna iulie vine cu o super-tabără organizată de unul dintre cele mai importante nume din industria modei, Kasta Morrely.

Școala Kasta Morrely a ales din nou liniștea și eleganța oferite de pensiunea botoșăneană Paradisul ecologic ”Fata Verde” pentru a pregăti viitori membri ai frumoasei lumi a modei și show-bizz-ului.

Cantonament estival de leadership Kasta Morrely, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, va avea loc în perioada 1-7 iulie la Paradisul ecologic ”Fata Verde” din Șoldănești, județul Botoșani.

 



 

Săptămâna Kasta Morrely la ”Fată Verde” va fi plină de cursuri susținute de profesor antrenor Corina Lapteș și  inginer trainer Oana Ilașc, dar și de foartă multă distracție în aer liber.

”Armonia dansului profesionist, Kasta Morrely Iași, demonstrație de eleganță, rafinament și ținută artistică cu antrenori profesioniști în arta dansului”, se precizează în prezentarea evenimentului.

Vacanța începe în pași de dans la ”Fata Verde” și mai sunt doar trei locuri disponibile.

 

Fondatorii Kasta Morrely KIDS&Star sunt specialiști cu performanțe, multi-calificați, cercetători și scriitori de specialitate implicați în conceperea calificărilor legalizate de Organizator spectacole și Manechin, ocupații de top în domeniul industriilor creative”

 

Pentru relații și înscrieri sunați la telefon 0748887748, persoana de contact Lidia Bucșinescu.