Prima pagină » FOTO Tabăra Agfton a devenit ”Vama Veche” din Nord cu prilejul ”East Romania Bike Week”
Visit Botoșani

FOTO Tabăra Agfton a devenit ”Vama Veche” din Nord cu prilejul ”East Romania Bike Week”

A VIII-a ediție ”East Romanian Bike Week” a transformat Tabăra Agafton din Botoșani în ”Vama Veche” din Nord.

 

În week-endul 14-16 iunie, Trust MC Iași, Trust MC Botoșani și Centrul de Agrement ”Codrii de Aramă” Agafton din Botoșani au adus muzica bună și motocicletele în Nordul extrem al țării.

 

”East Romanian Bike Week” a avut și o paradă moto cu un traseu în lungime totală de 25 kilometri, de la Tabăra Agafton și până în municipiul Botoșani.

 



 

”S-a intamplat din nou.. pentru câteva zile Agaftonul a devenit “Vama Veche” din Nord. Deci doua zile și două nopți cu oameni frumoși de la TRUST MC Iasi și TRUST MC Botoșani în Centrul de agrement “Codrii de Aramă“ din Agafton, Botoșani. Am cântat, am dansat, ne-am dat cu motoarele și am stat pe grătare și apă plată cu lămâie. Am tulburat puțin liniștea locului cu ajutorul unor prieteni precum White Mahala, Gilly Barbu, CASH și încă alții, băieți talentați și cu drag de muzică bună”, a declarat Radu Humelnicu, directorul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Botoșani, care deține Tabăra Agafton.

Cazarea celor veniți la Botoșani să se simtă liberi din toate punctele de vedere s-a făcut în camerele taberei, dar și la cort.

Berea și focul de tabără au fost ”condimentele” care au făcut ca muzica bună să transforme pentru un week-end Tabăra Agafton în cel mai tare loc de distracții.