Prima pagină » Primarul Flutur: ”Modernizarea străzilor continuă… Știu în cel mai mic detaliu problemele în unele zone” FOTO
Administrație Știri locale

Primarul Flutur: ”Modernizarea străzilor continuă… Știu în cel mai mic detaliu problemele în unele zone” FOTO

Primarul Cătălin Flutur a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu vizita de pe câteva dintre străzile mici din zonele centrale ale municipiului care au fost asfaltate în acest an.

Edilul-șef a mers împreună cu Bogdan Bețenchi, cel care coordonează lucrările edilitare, pe câteva dintre străzile modernizate.

Primarul Flutur s-a întâlnit și cu o parte dintre botoșănenii care își au domiciliul pe străzile proaspăt modernizate.

 




”Modernizarea străzilor botoșănene continuă. Pentru că este un subiect frecvent abordat în spațiul public, vă asigur că știu foarte bine, în cel mai mic detaliu chiar, problemele care mai există în unele zone ale orașului cu străzile pe care încă nu am reușit să le modernizăm.

Am vizitat ieri câteva dintre zonele în care lucrările de modernizare s-au încheiat de curând. Am putut constata personal că oamenii de pe străzile în cauză, Ana Ipătescu și Dimitrie Bolintineanu, sunt mulțumiți, la fel ca și cei care, fără a fi riverani, se deplasează în mod curent pe respectivele artere de circulație. La fel de satisfăcuți de noua față a cartierului lor sunt și botoșănenii de pe Strada Teatrului, unde am efectuat lucrări de amenajare și asfaltare în ultimele săptămâni. Iar satisfacția botoșănenilor este cel mai important lucru pentru mine, ca edil”, a declarat Cătălin Flutur.

 

 



 

Acesta a precizat că nu a uitat nici de botoșănenii care locuiesc pe străzile din periferie și care așteaptă să fie modernizate, făcând și nominalizări clare în acest sens.

”În acest an vom realiza – în limitele bugetare – și alte lucrări de modernizare a străzilor din municipiu, cea mai importantă investiție de acest gen ca lungime și număr de riverani fiind pe Drumul Tătarilor. Dar nu uităm străzile Iuliu Maniu, Peco, Popăuţi, Crinilor, Vâlcele, Mărăşti, etc.”, a completat primarul Cătălin Flutur.