Prima pagină » Tincu îl pune la punct pe Rotaru și aruncă în corzi PNL-ul și pe Flutur: ”Ecartul s-a mărit de aproape 10 ori”
Politică

Tincu îl pune la punct pe Rotaru și aruncă în corzi PNL-ul și pe Flutur: ”Ecartul s-a mărit de aproape 10 ori”

Mihai Tincu, presedinte PSD Municipiul Botosani

După ce i s-a cerut demisia din funcția de președinte al organizației municipale a PSD de către deputatul Răzvan Rotaru pentru rezultatul slab de la alegerile europarlamentare, omul de afaceri Mihai Tincu a făcut o declarație care aruncă o adevărată BOMBĂ politică asupra PNL și îl pune la punct pe parlamentarul care i-a cerut demisia.

 

Tincu este și liderul grupului consilierilor locali PSD și susține că rezultatul de la europarlamentare este unul care asigură liniștea în organizație.

 



 

”Te rog să analizezi rezultatul europarlamentarelor și vei vedea care este adevărul. Ecartul dintre PSD și PNL s-a mărit de aproape zece ori între alegerile locale din 2016 și cele europarlamentare din 2019. De la o diferență de doar 170 de voturi la locale, acum PSD are cu 1300 de voturi mai multe peste PNL. Deci unde este rezultatul slab la PSD?”, a declarat Mihai Tincu.

Potrivit datelor furnizate de Mihai Tincu, diferența dintre PSD și PNL nu a crescut de zece ori, ci de 7,6 ori.

Diferența de vot anunțată de liderul PSD este îngrijorătoare pentru PNL și primarul Cătălin Flutur având în vedere că fix peste un an va fi campanie pentru alegerile locale.