Prima pagină » Monden: O femeie de afaceri și un fost director care a adus milioane de euro în economie se căsătoresc
Știri locale

Monden: O femeie de afaceri și un fost director care a adus milioane de euro în economie se căsătoresc

Nuntă în lumea bună a județului Botoșani!

Ea este o superbă blondă care deține un business propriu, deținând cel mai cunoscut distribuitor de piatră naturală, el are un business în agricultură și a fost director al unei instituții publice care a adus milioane de euro în economia locală, APIA Botoșani, iar astăzi vor spune ”Da!” în fața altarului stării civile.

Totul va avea loc într-un cadru intim, alături de nași și cele două familii din care provin cei doi.

 



Suzana Lăcrămioara Pînzaru și Bogdan Mihai Cîmpanu vor forma, începând de astăzi, o familie.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an de zile și au decis ca 2019 să fie anul în care în mai vor avea cununia civilă, iar în toamnă vor avea cununia religioasă. Au călătorit mult și au împărțit o 

Suzana și Bogdan au decis ca petrecerea pentru cununia civilă să o țină într-un cadru restrâns, la pensiunea ”La Bucovineanca”, una dintre locațiile cu cele mai bune recomandări din partea turiștilor, din localitatea Vama, alături de nașii Clementina și Ciprian Huțanu. 

Nașii cuplului Suzana și Bogdan sunt cunoscuții oameni de afaceri care dețin fabrica de cereale Doma și spălătoria Dom Auto, business-uri de milioane de euro anual.

Petrecerea va fi restrânsă, cu cel mult 60 de persoane invitate, iar în toamnă va avea loc cununia religioasă a cărei petrecere va avea loc în Botoșani.

Astăzi, totul va începe la ora 12.00, într-un cadru rustic, cu costume populare, fanfară, cai și călăreți îmbrăcați în port național. Invitații se vor delecta cu vinuri locale și cu bunătăți la proțap.

Casă de piatră!