Prima pagină » FOTO-VIDEO Vicepremierul Daniel Suciu, atac la primarul Flutur: ”Bătaie de joc!”
Administrație Știri locale

FOTO-VIDEO Vicepremierul Daniel Suciu, atac la primarul Flutur: ”Bătaie de joc!”

Vicepremierul și totodată ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, a lansat un atac dur la adresa primarului Cătălin Flutur în vizita sa la Botoșani de sâmbătă.

Ministrul a vizitat șantierul noului spital de boli paliative din municipiul Botoșani, prima unitate sanitară nouă construită în județul Botoșani de Guvernul României după Revoluție, și l-a criticat dur pe primarul Cătălin Flutur pentru faptul că utilitățile nu sunt încă racordate la investiție cu câteva luni înainte de finalizarea lucrărilor.

 

 

 

”Nu se poate așa ceva! Noi să investim 16 milioane de lei într-un spital și Primăria să nu își achita partea sa de obligații, mă refer la utilități. Și, din păcate, nu este singurul caz în care Primăria condusă de Cătălin Flutur nu racordează utilitățile la investiții noi. Vorbim și de sala de atletism de la Liceul cu Program Sportiv, la locuințele ANL. Bătaie de joc!”, a declarat vicepremierul Daniel Suciu.

Acesta a fost însoțit în vizita din municipiul Botoșani de deputatul Tamara Ciofu, parlamentarul care a făcut posibilă investiția în noul spital din localitate, senatorii Doina Federovici și Lucian Trufin, ministrul Marius Budăi, deputatul Costel Lupașcu, prefectul Dan Șlincu, președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, vicepreședinții Dorin Birta și Toma Liviu, dar și de mai mulți consilieri județeni și viceprimarii Cosmin Andrei și Marian Murariu.

De la Botoșani, vicepremierul și delegația PSD au mers la Dorohoi unde s-a semnat finanțarea pentru construcția unui bazin de înot acoperit în al doilea municipiu al județului, iar în orașul Săveni a avut loc inaugurarea Sălii Polivalente construite de Compania Națională de Investiții și unde Primăria condusă de Relu Tîrzioru a racordat utilitățile la două luni de la începerea lucrărilor.