Prima pagină » Flutur, ironic pe Facebook, cu cei doi viceprimari PSD pentru că… stau mult pe Facebook
Administrație

Flutur, ironic pe Facebook, cu cei doi viceprimari PSD pentru că… stau mult pe Facebook

Războiul politic local se mută în social-media. Primarul liberal Cătălin Flutur a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj ironic la adresa celor doi viceprimari PSD, Cosmin Andrei și Marian Murariu.

Acesta le-a ”mulțumit” prin intermediul rețelei de socializare celor doi viceprimari pentru faptul că mediatizează anumite acțiuni prin intermediul Facebook, dar le-a cerut să mai și muncească în offline, adică să mai renunțe la Facebook pentru munca din Primărie și de pe teren. 

Este pentru prima dată de la alegerile locale din 2016 când primarul liberal Cătălin Flutur folosește Facebook pentru a lansa un atac la adresa celor doi viceprimari PSD.

 



 

”Le mulțumesc celor doi viceprimari, Marian Murariu și Cosmin Andrei, pentru faptul că se ocupă în mod constant de mediatizarea, prin intermediul presei locale și al rețelelor de socializare, a realizărilor curente, de zi cu zi, ale municipalității.

Este foarte bine că își dedică timpul liber de care se bucură transmiterii către toți botoșănenii a rezultatelor eforturilor noastre cotidiene. Oamenii trebuie să știe cu ce ne ocupăm și să înțeleagă astfel mai ușor în ce constau bunul mers și progresele înregistrate de întreaga comunitate.

Personal, nu dispun întotdeauna de acest timp destinat socializării și, în aceste condiții, demersul celor doi viceprimari este unul binevenit.

Le-aș fi și mai recunoscător domnilor Murariu și Andrei dacă ar rezolva cu aceeași determinare și eficiență problemele curente ce rezultă din îndeplinirea atribuțiilor pe care le-am delegat cu multă încredere și speranță fiecăruia dintre ei. Poate chiar cu riscul de a fi nevoiți să sacrifice o parte din timpul pe care îl alocă generos în fiecare zi socializării”, a postat primarul Cătălin Flutur pe pagina sa de Facebook.