Prima pagină » Iliuță, atac fără precedent la PSD: ”Ne vrea proști, săraci și izolați de lume. Doar așa poate câștiga voturi”
Politică

Iliuță, atac fără precedent la PSD: ”Ne vrea proști, săraci și izolați de lume. Doar așa poate câștiga voturi”

Viorel Iliuță, președintele organizației municipale a PNL Botoșani

Unul dintre cei mai eleganți politicieni locali a lansat un atac fără precedent la adresa actualei guvernări.

Președintele organizației municipale a PNL Botoșani, Viorel Iliuță, a declarat că PSD nu face investiții importante în regiunea Moldovei pentru că se bazează pe un electorat slab pregătit.

 

 

 

”Actualul partid de guvernare ne vrea proști, săraci și izolați de lume. Doar așa ne poate manipula și câștiga voturile. Altfel nu îmi pot explica de ce guvernarea actuală nu are niciun fel de reacție să ne scoată din sărăcie. Ne amenință că dacă vrem autostradă vom fi taxați, dacă vrem să ajungem în Europa trebuie să plătim. E periculos dacă cetățeanul prosperă pentru că se deșteaptă. PSD este un partid decuplat de Europa”, a declarat Viorel Iliuță.

 

 

Acesta a făcut referire la faptul că deși milioane de români au tras un semnal de alarmă și au cerut construirea de autostrăzi în principal în zona Moldovei, prin #șîeu, protestul din 15 martie, ora 15.00, timp de 15 minute, actuala guvernare nu a luat nicio măsură ca proiectele de construire a autostrăzilor în regiunea noastră să avanseze.