Prima pagină » Consproiect M a solicitat să intre în insolvență, după giganții Victor Construct și Tehnic Asist
Economic

Consproiect M a solicitat să intre în insolvență, după giganții Victor Construct și Tehnic Asist

O nouă bombă în economia locală. Firma Consporiect M, controlată de omul de afaceri Victor Mihalachi, a solicitat Tribunalului Botoșani, în data de 2 aprilie, intrarea în insolvență.

Asta după ce anul trecut și firma fanion a grupului deținut de Victor Mihalachi a intrat în insolvență, respectiv compania Victor Construct.

Solicitarea a fost depusă la Tribunalul Botoșani de Iuliana Maria Savin, administratorul Consporiect M, potrivit site-ului instanței de judecată.

 

 

loading…

Loading…



Intrarea în insolvență înseamnă probleme mari pentru partenerii acestor firme, deoarece sumele pe care aveau să le încaseze vor fi distribuite, dar nu în totalitate, de viitorul administrator judiciar.

În 2018 după Victor Construct, în insolvență a intrat, tot la cerere, și Tehnic Asist SRL, companie condusă de omul de afaceri Mirel Vlas.

Problemele firmelor de construcții locale au apărut după ce statul a redus proiectele de investiții, iar autoritățile locale din județ nu au reușit să scoată la licitații proiecte mari de infrastructură.