Prima pagină » Un restaurant, o fabrică de termopane, mall-ul, un industriaș și un transportator se alătură ”România vrea autostrăzi #șî eu”
Administrație Știri locale

Un restaurant, o fabrică de termopane, mall-ul, un industriaș și un transportator se alătură ”România vrea autostrăzi #șî eu”

Vor autostrăzi în zona Moldovei, au afaceri, au salariați și se alătură mișcării prin care se încearcă atragerea atenției autorităților centrale pentru a construi autostrăzi care să conecteze regiunea de restul țării și Uniunii Europene.

 

Paul Tomescu, proprietarul restaurantului La Strada, Dumitru Balan, proprietarul Microbuzul, Cătălin Silegeanu, proprietarul firmei Hidroplasto, Florin Nițura, proprietarul ADF Botoșani, dar și Uvertura Mall s-au alăturat campaniei inițiate de suceveanul care a construit primul metru de autostradă în Moldova.

”România vrea autostrăzi #șî eu”

 

 

 

loading…

 

”Cred că ne-am săturat cu toții să parcurgem în zece ore un drum care ar trebui făcut în patru sau cinci ore, cred că ne-am săturat cu toții să ne reparăm mașinile și să ne punem viețile în pericol la fiecare drum făcut”, a declarat Florin Nițura, proprietarul ADF Botoșani, una dintre cele mai apreciate firme de montaj termopane.

 

Loading…

 

Și Paul Tomescu, proprietarul restaurantului La Strada, unul dintre cele mai de succes din Botoșani, a anunțat că se alătură campaniei.

”E mult prea mult. 30 de ani sunt mult prea mult de așteptat pentru construcția unei autostrăzi”, și-a motivat Paul Tomescu aderarea la campanie.

Toate business-urile menționate mai sus își vor opri activitatea 15 minute pe 15 martie, la ora 15.00.