Prima pagină » 3 milioane de euro pentru modernizarea liceului din cel mai nordic oraș al României

3 milioane de euro pentru modernizarea liceului din cel mai nordic oraș al României

Liceul Dimitrie Cantemir Darabani/ sursa: www.darabaneni.ro
Liceul Dimitrie Cantemir Darabani/ sursa: www.darabaneni.ro

Investiție extrem de importantă în cel mai nordic punct urban al țării.

 

Primăria orașului Darabani a scos la licitație pentru 13,98 milioane lei, adică aproape 3 milioane euro, proiectul ”Servicii de proiectare faza Proiect Tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru proiectul de investiții „Extinderea, modernizarea și dotarea Liceului Dimitrie Cantemir, oraș Darabani, județul Botoșani”.

Deschiderea ofertelor se va face în data de 18 martie 2019.

 

 

 

loading…

 

Viceprimarul Alin Gîrbaci a declarat că proiectul este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală și că are o importanță deosebită pentru orașul Darabani.

”La Liceul ”Dimitrie Cantemir” avem peste 1000 de elevi, iar investiția este de o importanță deosebită pentru oraș. Vom moderniza și anvelopa termic, vom dota unitatea cu centrale, vom reuși să facem și modernizarea sălii de sport. Noi la Primărie am gândit un proiect frumos pentru a duce infrastructura de învățământ locală la un cu totul alt nivel”, a declarat Alin Gîrbaci.

Viceprimarul liberal  susține că proiectul prevede și toate investițiile necesare pentru ca imobilul în care funcționează liceul să corespundă pentru autorizarea sanitară și la incendiu.

 

 

Loading…