Prima pagină » Atacul la SRI, atacul la România

Atacul la SRI, atacul la România

De multă vreme integritatea teritorială a României și siguranța statului nu mai sunt meritele politicienilor ci ale agenților serviciilor secrete, atât Serviciul Român de Informații, cât și Serviciul de Informații Externe.

Nu intram nici în NATO și nici în UE dacă nu erau niște patrioți în serviciile secrete care să treacă peste lăcomia politicienilor și peste lipsa acestora de viziune.

În orice moment, sunt oameni din această zonă care apără România și îi feresc pe români de multe probleme.

 

 

 

loading…

Desigur că și în zona comunității de informații sunt și trădători de țară, și indivizi care nu își au locul acolo, dar numărul lor este infim iar activitatea per ansamblu a serviciilor se vede în fiecare zi în nivelul de alertă teroristă, în faptul că pe 1 Decembrie încă mai sărbătorim Ziua Națională în granițele țării de după Al Doilea Război Mondial și nu în altele mai mici.

Că nu avem autostrăzi, spitale cum ar trebui și multe școli încă își au wc-ul în curte … nu e vina Serviciilor.

Dar este cu siguranță vina politicului. Acum, politicul, prin vocea liderului PSD, Liviu Dragnea, taie din bugetele Serviciilor pentru … vitamina D.

Loading…


Știți… Serviciile au avut neobrăzarea, potrivit legii, să asculte într-o anumită perioadă, telefoanele decidenților politici iar asta a jenat enorm. Cum să fie ascultați chiar cei și cei mai din vârf când ei erau obișnuiți doar să fie beneficiari ai informațiilor adunate de Servicii.

Oricât de puternice ar fi Serviciile, ele nu pot decide totul și nu pot stabili politici fiscale, planuri de dezvoltare deși trimit decidenților informații incredibile care dacă ar fi folosite cum trebuie ar transforma radical în bine România.

Județul Botoșani este printre cele de la granița de Est. Noi nu avem nici autostrăzi spre Vest, nici măcar drum european practicabil spre Iași. Nu avem investitori strategici străini. Dar suntem unul dintre județele spre Rusia.
Știți, Rusia este dușmanul României, al NATO, dar și partener economic al întregii Uniuni Europene, al SUA, China și mai puțin al României.

INTEGRAL PE www.bogdancaliniuc.blogspot.com