Prima pagină » Hai la teatru! Premiera ”Să nu ne răzbunați”. Un ziarist și câțiva super-actori într-o piesă despre pierderea Basarabiei
Visit Botoșani

Hai la teatru! Premiera ”Să nu ne răzbunați”. Un ziarist și câțiva super-actori într-o piesă despre pierderea Basarabiei

Un motiv să veniți la Botoșani pentru o nouă porție de cultură. Compania artistica ARTelier va invita la teatru: ”Să nu ne răzbunați!”

 

 

actor: Silvia Raileanu, regie-scenografie: Mirela Nistor, Silvia Raileanu

adaptare text: jurnalistul Ionut Poclid

voce: Cezar Amitroaiei

 

“Sa nu ne razbunati” este o poveste despre izbanda. Este despre o pagina dureroasa din istoria tarii, pierderea Basarabiei catre Rusia.

“Sa nu ne razbunati” spune povestea Margaretei Spanu-Cemartan si nu doar a ei, a miilor de romani deportati in Siberia la munca fortata.

 

 

 

loading…

 

“Sa nu ne razbunati” este despre ceva ce nu trebuie uitat. Este despre fapte si clipe care merita povestite din generatie in generatie pentru ca puterea exemplului sa-si indeplineasca rostul.

“Sa nu ne razbunati” este un teatru simplu, pe intelesul tuturor, pentru toate vârstele.

“Sa nu ne razbunati” este un act care nu trebuie trecut cu vederea, recomandat pentru toate varstele, o piesa despre dezvoltare personala.

 

Premiera va avea loc la Cinema Unirea in data de 2 Martie ora 18. Pretul unui bilet este de 30 de lei. Elevii și studenții beneficiază de reducere 50%. Biletele vor putea fi achiziționate de la casa de bilete a cinematografului Unirea.

Hai la teatru!

 

Loading…