Prima pagină » FOTO O nouă atracție pentru turiștii din Bucovina. Se deschide cea mai mare piscină acoperită cu tobogane din Moldova
Visit Botoșani

FOTO O nouă atracție pentru turiștii din Bucovina. Se deschide cea mai mare piscină acoperită cu tobogane din Moldova

Turiștii din Bucovina vor avea o nouă atracție începând din această săptămână.

 

Pe lângă vizitele la mănăstirile din zonă și plimbările pe munte, turiștii din Bucovina vor avea acces și la cea mai mare piscină acoperită cu tobogane din zona Moldovei, alături de cea mai impresionantă zonă SPA.

 

Totul în cea mai mare zonă de agrement a Moldovei.

 

 

 

 

loading…

Joi, 14 februarie, de Ziua îndrăgostiților, Aquapark&sports Cornișa Botoșani deschide publicului zona de bazine acoperite, saune și fitness.

 

Inaugurarea va avea loc la ora 14.00 și este așteptat să fie prezent primarul Cătălin Flutur, dar și consilieri locali și conducerea Aquapark&sports Cornișa.

 

Piscină cu două tobogane cu apă, bazin de înot contra curentului, jacuzzi, dușuri emoționale, grotă cu zăpadă, hamam, saună cu sare, saună finlandeză uscată, bio saună, bazin de hidromasaj, bazinele cu apă rece și sala fitness reprezintă cea mai completă atracție de acest fel pentru turiștii din Bucovina.

Joi programul la zona de piscine și SPA va fi în intervalul orar 14.00-22.00, iar de vineri, 15 februarie, programul va fi 10.00-22.00.

COMENZI DE PIZZA ȘI SALATE LA La Strada sau la Tea Time.

 

 

La Aquapark&sports Cornișa este deja funcțional patinoarul acoperit, două terenuri de sport acoperite cu balon presostatic, două terenuri de sport în aer liber, primul skate-park din Botoșani.

Din iunie se va deschide bazinul olimpic în aer liber, plaja artificială, aquaparc, lac și râu artificial pentru rafting.

Încă nu există o zonă de food amenajată, ci doar spațiul în care se poate mânca. Dar puteți face comandă de orice vreți, fără a mai sta la rând, la La Strada sau la Tea Time.

 

Detalii despre TARIFE pot fi consultate pe site-ul www.cornisaparc.ro

 

Loading…