Prima pagină » VIDEO-FOTO S-a deschis prima pistă pentru rolleri, skateri și bikeri. Accesul este gratis și e liber la grafitti
Știri locale

VIDEO-FOTO S-a deschis prima pistă pentru rolleri, skateri și bikeri. Accesul este gratis și e liber la grafitti

După ani de așteptări, amatorii de sporturi extreme din Botoșani au un loc al lor.

Începând de astăzi s-a deschis skate-parkul din incinta Aquapark&sports Cornișa.

Accesul este gratuit, iar amatorii de grafitti sunt îndemnați de autorități să-și pună amprenta pe acest loc și să transforme pereții din beton din jurul skate-parkului în artă urbană, iar suprafața care ar putea fi acoperită cu grafitti este una considerabilă.

 

 

 

loading…

 

Eugen Țurcanu, directorul Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement, care administrează Aquapark&sports Cornișa, a declarat că toți bikerii, rollerii și skaterii vor avea acces gratuit, singurele zile în care accesul va fi restricționat fiind cele în care condițiile meteo vor pune în pericol integritatea pasionaților de aceste sporturi.

”Zona de skate-park are peste 800 metri pătrați și am discutat deja cu tinerii care practicau sporturi în zona statuilor de la Parcul Mihai Eminescu pentru a veni aici”, a declarat Eugen Țurcanu.

Skate-parkul se află chiar lângă patinoarul acoperit de la Cornișa, totodată fiind deschise de astăzi și cele două terenuri de sport în aer liber, alături de cele două acoperite cu balon presostatic și care sunt funcționabile din decembrie.

Tinerii care au venit să inaugureze skate-parkul au spus că suprafața este una mulțumitoare, dar că se așteptau la rampe mai spectaculoase.

Pe 14 februarie va avea loc și deschiderea bazinelor acoperite, a zonei de saune și masaj.

 

 

Loading…