Prima pagină » Rădășanu despre Flutur: ”Nu prea i se simte lipsa… Și când era de față și acum când este în țările calde, orașul arată la fel”
Politică

Rădășanu despre Flutur: ”Nu prea i se simte lipsa… Și când era de față și acum când este în țările calde, orașul arată la fel”

Liviu Rădășanu, președintele ALDE Botoșani
Liviu Rădășanu, președintele ALDE Botoșani

Candidatul ALDE la Primăria Botoșani, juristul Liviu Rădășanu, a declarat că botoșănenii se pregătesc de viața de după finalizarea actualului mandat de primar al lui Cătălin Flutur.

 

Rădășanu spune că marea nemulțumire din această perioadă în Botoșani este starea deplorabilă a drumurilor din municipiu.

Ca și liderul ALDE Botoșani, Liliana Mincă, și candidatul la Primărie îl acuză pe primarul în funcție de faptul că nu este prezent la manifestările importante pe care municipiul le organizează în luna ianuarie.

 

 

loading…

Loading…

 

”Domnului Flutur nu prea i se simte lipsa în Botoșani. Și când era de față și acum când este în țările calde, orașul arată la fel”, a declarat Liviu Rădășanu.

Juristul din fruntea ALDE organizația municipală susține că acesta este semnul că botoșănenii se pregătesc pentru ”era post-Flutur”.

Acesta a reamintit că echipa municipală a ALDE Botoșani monitorizează starea drumurilor din localitate și cum intervin autoritățile locale.