Prima pagină » Care din greii PNL va fi scos de pe locurile eligibile? Șoptică începe să o promoveze pe Magda în județ
Politică

Care din greii PNL va fi scos de pe locurile eligibile? Șoptică începe să o promoveze pe Magda în județ

La 100 de ani de la Marea Unire a României, PNL-ul se reformează la Botoșani și în prim-plan este promovată consiliera șefului partidului Brătienilor.

Costel Șoptică, liderul PNL Botoșani începe întinerirea partidului din propriul său cabinet parlamentar.

O imagine cu care electoratul botoșănean ar trebui să se obișnuiască: Magda Roman alături de senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, pe scenele din județ unde au loc evenimente locale. Și Magda nu în calitate de consilier al senatorului, ci de consilier județean și tânără din PNL cu aspirații spre o funcție mai mare.

 

Loading…

Magda Roman și Costel Șoptică a fost prezent la Ștefănești, la manifestările dedicate Centenarului Marii Uniri, de altfel singurii politicieni de la Botoșani care s-au sinchisit să meargă la singurul oraș din județ aflat la granița cu Basarabia într-un astfel de moment istoric.

Dacă până acum Șoptică a mai fost însoțit de Magda, fără ca aceasta să fie promovată pe scenă alături de președintele PNL, duminică totul s-a schimbat.

Magda a urcat alături de liderul PNL pe scena de la Ștefănești și au vorbit celor câteva sute de localnici. Șoptică l-a lăudat pe primarul Florin Buțura, care de altfel nici nu a vorbit mulțimii, preferând să nu politizeze evenimentul, iar Magda Roman a avut primele sale vorbe rostite la o manifestare publică, mai ales una de o asemenea încărcătură istorică.

”La mulți ani, români! La mulți ani, România! Să fim uniți, să fim mai buni! Distracție plăcută!”, a transmis Magda Roman celor câteva sute de localnici de la Ștefănești aflați în a doua zi a evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României.

În urmă cu ceva timp, Magda Roman a fost desemnată să se ocupe de zona Darabani în PNL, iar surse din PNL susțin că aceasta ar putea fi pe locurile eligibile din lista candidaților la viitoarele alegeri parlamentare.

 

loading…