Prima pagină » FOTO-VIDEO Una dintre școlile etalon, spectacol superb la 29 de ani de existență

FOTO-VIDEO Una dintre școlile etalon, spectacol superb la 29 de ani de existență

Una dintre școlile generale etalon din municipiul Botoșani sărbătorește în aceste zile 29 ani de existență.

La aproape trei decenii de la înființare, Școala 17 continuă să fie aleasă de părinții din Botoșani pentru calitatea cadrelor didactice care predau acolo și nu pentru fițe.

Peste trei sferturi dintre absolvenții de la Școala 17 sunt acum elevi ai celor mai bune licee din Botoșani.

Loading…

 

Luni a avut loc un spectacol susținut la Casa Tineretului iar elevii au arătat că au și talente artistice, de la muzică și dansuri, la sporturi de contact și teatru.

Profesorul Vasile Asiminicesei, directorul general al Școlii nr. 17 Botoșani, este în această unitate de învățământ încă de la înființarea ei.

Directorul Asiminicesei le-a mulțumit pentru colaborare tuturor cadrelor didactice și le-a asigurat de prețuirea lui, a mulțumit părinților pentru implicare și elevilor pentru că învață bine și își dezvoltă și calitățile artistice.

Școala 17 are un cor și un ansamblu de dansuri populare, acesta din urmă sub îndrumarea directă a lui Vasile Asiminicesei.

Deși oficial nu are această denumire, Școala nr. 17 este sub ocrotirea Cuvioasei Parascheva, sfințirea școlii fiind făcută, la începutul anilor *90, de actualul Patriarh Daniel, care atunci era Mitropolit al Moldovei și Bucovinei.

 

loading…