Prima pagină » Mincă și Rădășanu refuză masa festivă propusă de Flutur: ”Nu ne vom duce în cârciumi”
Politică

Mincă și Rădășanu refuză masa festivă propusă de Flutur: ”Nu ne vom duce în cârciumi”

Liderii ALDE Botoșani au anunțat că nu vor merge la masa organizată de Primăria Botoșani pentru concilierea politicienilor locali cu ocazia Centenarului Marii Uniri, dacă vor fi invitați.

Atât Liliana Mincă, președintele Organizației Județene ALDE, cât și Liviu Rădășanu, liderul organizației municipale, au precizat că vor fi alături de botoșăneni de 1 Decembrie și nu alături de politicieni.

Loading…

 

„Partidele politice ar trebui să facă un pact, astfel încât să nu ne mai atacăm, decât să atragem atenția punctual, cu argumente pe anumite elemente, să construim. Pe 1 Decembrie vom participa la ceremonia militară și religioasă și vom depune coroane așa cum vor face și celelalte partide politice. Vom fi prezenți la sediul ALDE pentru că nu ne vom duce nici în cârciumi, nici în altă parte, vom fi aici și vom avea Liga Aleșilor Locali”, a declarat Liliana Minca.

 

loading…

Liviu Rădășanu a precizat că este deschis la orice fel de colaborare cu Primăria Botoșani și cu celelalte partide politice dacă este pentru interesul municipiului.

”Dacă ni se va solicita vom merge la Primărie pentru a dezbate proiecte și soluții pentru Botoșani, dar nu vom merge în cârciumă”, a precizat Liviu Rădășanu,