Prima pagină » Comunicat: Călin Popescu-Tăriceanu și ALDE își consolidează poziția în preferințele românilor
Politică

Sondajele publicate în ultima perioadă confirmă trendul ascendent pe care se află Călin Popescu-Tăriceanu și ALDE în preferințele românilor.

Potrivit unui sondaj al Centrului de Sociologie Urbană și Regională – CURS realizat în București, preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, se poziționează mai bine în aprecierea electoratului faţă de preşedintele ţării, Klaus Iohannis. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidenţiale, Călin Popescu-Tăriceanu ar strânge 31% din voturile bucureștenilor, în timp ce Klaus Iohannis ar aduna abia 21%.

Aceste cifre arată că românii au încredere în ALDE și confirmă faptul că agenda și temele asupra cărora ALDE a fost activă sunt de interes pentru români.

În ceea ce privește încrederea de care beneficiază Călin Popescu-Tăriceanu, aceasta este una îmbucurătoare, lucru care arată susținerea pe care o are din partea românilor și sprijinul față de discursul președintelui ALDE.

Este îmbucurătoare încrederea pe care oamenii o acordă ALDE. Cifrele pe care le vedem confirmă creșterea și consolidarea ALDE pe scena politică. De asemenea, favorabilitatea față de ALDE și față de președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, este o confirmare a susținerii de către cetățeni a agendei pe care o propune ALDE.