Prima pagină » SURSE: Surpriză de proporții la PSD! Un parlamentar ar putea candida la Primăria Botoșani
Politică

SURSE: Surpriză de proporții la PSD! Un parlamentar ar putea candida la Primăria Botoșani

Marius Budăi, deputat PSD Botoșani
Marius Budăi, deputat PSD Botoșani

PSD pregătește o mutare BOMBĂ pentru viitoarele alegeri la Primăria Botoșani.

Potritiv unor surse apropiate PSD, parlamentarul care a primit cea mai importantă funcție în actuala legislatură ar fi mutarea surpiză pregătită de actualul partid de guvernare prin care vrea să recâștige Primăria Botoșani, după ce în 2012-2016 l-a avut primar pe Ovidiu Portariuc.

Până acum în PSD și-au manifestat intenția de a candida la Primăria Botoșani viceprimarul Cosmin Andrei și deputatul Răzvan Rotaru, însă noua variantă este considerată a fi ”AS-ul” din mânecă.

 

 

Este vorba despre deputatul Marius Budăi, cel care este și președintele Comisiei Buget Finanțe Bănci din Camera Deputaților.

 

Budăi este un apropiat al senatorului Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, spre deosebire de deputatul Răzvan Rotaru, care este marginalizat pentru că a cerut demisia lui Liviu Dragnea. De asemenea, Budăi are o imagine mai bună decât cea a actualului viceprimar Cosmin Andrei, care deși se află la al doilea mandat nu s-a făcut remarcat cu niciun proiect.

 

Contactat telefonic, deputatul Marius Budăi a comentat zvonurile apărute pe surse.

”Nu a fost nicio discuție în acest sens, nici oficial, nici neoficial și candidatul va fi stabilit în urma unui sondaj de opinie. Eu nici nu vreau să fiu inclus în sondaj”, a declarat Marius Budăi.

 

Nu ar fi pentru prima dată când politicienii neagă o informație după care să o confirme la ceva timp distanță.