Prima pagină » Au fost alocați banii pentru studiul de fezabilitate la construirea Vămii Rădăuți Prut
Administrație

Au fost alocați banii pentru studiul de fezabilitate la construirea Vămii Rădăuți Prut

Statul român va construi în cele din urmă o clădire pentru Vama Rădăuți Prut, actualul punct de trecere a frontierei având sediul administrativ în niște containere modulare.

Senatorul Doina Federovici a declarat că la ultima rectificare de buget s-au prins sumele necesare pentru studiul de fezabilitate necesar acestei investiții.

În timp ce în România punctul vamal este amenajat cu niște containere modulare, în Republica Moldova autoritățile au construit în Lipcani încă de la deschiderea vămii un sediu adevărat.

 


”În ceea ce privește vama Rădăuți Prut, împreună cu domnul deputat Marius Budăi am purtat discuții cu ministrul Eugen Teodorovici pentru sumele necesare SF-ului pentru construcția unui punct de trecere a frontierei. La rectificare au fost prinse sumele pentru aceste SF-uri pentru că mai sunt câteva puncte de trecere a frontierei din țară care necesită investiții”, a declarat Doina Federovici, care a precizat că va urma apoi alocarea de fonduri pentru proiectul tehnic și execuția lucrărilor.