Prima pagină » A întors toate scaunele la Vocea Românie. Andra îl vede câștigător. Tudor: A fost despre ceva ce lipsește!
Știri locale

A întors toate scaunele la Vocea Românie. Andra îl vede câștigător. Tudor: A fost despre ceva ce lipsește!

Silviu Murariu la Vocea Romaniei
Silviu Murariu la Vocea Romaniei

Un puști din Botoșani a făcut senzație la concursul Vocea României, de la Pro TV, și a întors toate cele patru scaune. Vedetele care jurizează Vocea României au fost impresionați de interpretarea lui Silviu Murariu a a cântecului ” She’s Out of My Life”.

Silviu a primit doar cuvinte de laudă și a fost dorit cu adevărat în toate cele patru echipe, iar publicul l-a aplaudat mult după terminarea melodiei.

 


Andra: ”A cântat atât de frumos și ne-a întors pe toți. M-ai făcut fericită să ascult o asemenea voce! Ai o voce puternică, sensibilă, sinceră, curată și că ai toate calitățile să mergi cât mai departe dacă nu chiar să și câștigi Vocea României”.

 

Tudor: ”Mie mi se pare că a fost foarte mult despre o chestie care lipsește pentru că lumea nu mai are grijă de asta. Copiii noștri cresc și cineva trebuie să-i crească și cu bun gust și de multe ori bunul gust lipsește. Și bunul gust în cazul tău a însemnat măsură. Faptul că reacția publicului a fost asta care a fost este mai presus de întoarcerea scaunelor noastre. Ești extraordinar!”

 

Irina: ”Silviu, tu știi ce înseamnă Vocea României? Vocea României este vocea poporului. Oamenii așteaptă să vină cineva din popor, oameni ca ei, și să demonstreze ceva. Și este atât de plăcut când vine o voce atât de frumoasă care aduce energia asta din oameni și pune speranța că Vocea României o să fie una care transmite mult. Eu nu știu dacă tu vei câștiga Vocea României, nimeni dintre noi nu știe. Eu îți doresc asta! Dar sunt foarte mândră că pot să-ți spun că tu ești una dintre vocile României. Bravo!”

 

Smiley: ”Te felicit pentru ce ai făcut Mă bucur că te-ai întors. Meriți să fii la Vocea României și vreau să fii în echipa mea. Cred că știu ce pot să fac cu vocea ta”.

 

Silviu Murariu: ”Acesta pentru mine este un vis devenit realitate și aș vrea să-l fac să  dureze cât mai mult!”

Botoșăneanul a ales să meargă în echipa lui Smiley.