Prima pagină » VIDEO Sergiu Marian l-a desființat pe Mihai Tincu: ”Nu ați simțit niciun moment de a depune demisia din funcțiile publice?”
Politică

VIDEO Sergiu Marian l-a desființat pe Mihai Tincu: ”Nu ați simțit niciun moment de a depune demisia din funcțiile publice?”

Sergiu Marian, PSD Botoșani
Sergiu Marian, PSD Botoșani

Astăzi au avut loc alegerile pentru stabilirea unei noi conduceri a Organizației Municipale a PSD Botoșani. Pentru funcția de președinte au candidat omul de afaceri Mihai Tincu și profesorul Sergiu Marian.

Toți liderii PSD de la prezidiu, în frunte cu senatorul Doina Federovici, președintele PSD Organizația Județeană, și Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, erau doar zâmbet și voie bună… totul până la discursul lui Sergiu Marian.

Acesta a avut un discurs extrem de critic la adresa consilierului local Mihai Tincu, președintele PSD Organizația Municipală, și a declarat că organizația trece prin momente dificile.

 

 

 

”Nu ați simțit niciun moment de a depune demisia din funcțiile politice după ultimul eșec, mă refer aici la alegerile locale? Noi am pierdut Primăria Botoșani. Organizația municipală PSD Botoșani trece printr-un moment greu, după doi ani de letargie și inactivitate, și aici știu domnii președinți. E timpul ca oamenii care au muncit pentru această organizație, pentru acest partid, să iasă în față, să-și folosească cunonștințele și experiența pentru a trezi oastea adormită a organizației. Oamenii slabi care pot fi cumpărați nu au ce căuta în funcții. Dumnealui(n.r.: Mihai Tincu) nu a făcut nimic pentru PSD. Câți dintre dumneavoastră îl știți din activitățile publice, din activitățile politice, în ieșirile de pe stradă. Îl cunoașteți bine?”, a declarat Sergiu Marian.

Acesta a pierdut alegerile în fața lui Mihai Tincu, cel care a fost schimbat din funcția de președinte după alegerile locale din 2016 când PSD a pierdut funcția de primar al municipiului Botoșani.