Prima pagină » Fost viceprimar: ”Măi nesimțiților cu salarii de sute de milioane… comuniștilor… demisia”
Știri locale

Fost viceprimar: ”Măi nesimțiților cu salarii de sute de milioane… comuniștilor… demisia”

Un fost viceprimar al municipiului Botoșani a avut o reacție violentă la adresa autorităților județene și a conducerii companiei de furnizare a apei.

Florin Ghiorghiță, fost viceprimar al municipiului, a postat pe contul său de Facebook acuze grave la adresa autorităților locale și acuză conducerea Consiliului Județean și pe cea a Nova Apaserv de faptul că de trei luni cartierul în care locuiește fie nu are apă fie apa vine cu presiune foarte mică.

 

Ghiorghiță a avut mesaje extrem de dure la aresa celor care ar trebui să rezolve problema.



 

 

 

Vă redăm integral mesajul postat de Florin Ghiorghiță pe contul său de Facebook:

 

Stau si ma întreb cat poate sa mai întindă coarda si cat de nesimțiți pot fi cretinii astia de la nova apa serv încât sa țină un întreg cartier din botosani de 3 luni (repet, trei luni) de vara fara apa sau o presiune minima la apa astfel încât sa o poti folosi la un minim dus zilnic sau la o amărâtă de buda. Mai nesimțiților cu salarii de sute de milioane, mai nesimtitule si adormitule de macaleti, un cartier întreg de blocuri si case, cu bătrâni, cu copii, nu se poate spala si nu se poate caca! Cand va luați leafa de sute de milioane plătite din banii nostri, nu va întrebați nici macar o secunda ce dracu faceți voi pentru noi? Mai comuniștilor, pe vremea regretatului aveam apa calda de doua ori pe saptamana! Acum ne spălam la lighean si pet de 5 litri! De trei luni! Chiar asa de imbecili si criminali sunteti încât sa țineți bătrâni si copii fara minimul de condiții de trai? V-am facut investiții si le-ați luat cu japca! Va plătim lunar apa mai scump decât in orice alt stat civilizat! Va plătim salarii mai mari decât in Germania, franta, Italia, etc iar voi ne obligați sa fim rapanosi? Sa Crapati si voi, îmbuibaților, la fel ca si conductele voastre! Sa va fie rusine, animalelor, pentru serviciile oferite, contracost, oamenilor. Si nu vreau sa jignesc animalele! In frunte cu macaleti, birta, tanase, Obuf, Petrusca si toți ceilalți politruci, sa dea domnul sa va mănânce viermii din cauza jegului de care dați dovada! Demisia animalelor! Nu vreau sa spun cuvinte urate, dure, dar ne-a ajuns cuțitul la os! Niste jeguri pe care am sa va pomenesc zilnic pina cand veți rezolva un rahat de avarie. Si daca nu știe cineva despre ce e vorba, e cartierul ANL Cismea si zona dobosari! Abia astept sa îmi vina factura la apa sau cineva sa încaseze! Poate vin nesimtitii cu sute de milioane sa ne explice de ce nu ne putem spala! Abia astept! Si ca mesaj de încheiere: muie psd, muie conducerii județului si celor de la apa! Asa, nespalati!

 

loading…