Prima pagină » VIDEO Artistul Mirel Manea și cunoscuta sa orchestră, videoclip filmat pe trei continente
Știri locale

VIDEO Artistul Mirel Manea și cunoscuta sa orchestră, videoclip filmat pe trei continente

Mirel Manea Orchestra, new clip 2018

Cel mai mare proiect artistic muzical derulat vreodată de botoșăneni a fost lansat joi.

Artistul Mirel Manea și cunoscuta sa orchestră, cea mai în vogă la evenimentele exclusiviste la nivel național, a dat publicității noul clip de prezentare după o idee care va revoluționa piața românească.

 

Proiectul a fost filmat pe trei continente, Asia, Europa și Africa, cu două echipe de producție, cu idee nouă în ceea ce privește abordarea unui videoclip pe piața românească, cu un concept nou pentru clip, o poveste specială construită de Mirel Manea și artiștii săi din Mirel Manea Orchestra.

 



 

Suntem niște visători și ne place la nebunie asta. Artiștii mei au personalități pe cât de diferite, pe atât de complementare și datorită acestor energii artiștii au putere, feeling și grație artistică”, a declarat artisul Mirel Manea, primul botoșănean care a primit titlurile de ambasador cultural la Vatican și a fost decorat cu distincția ”Sabia lui Ștefan cel Mare” de către Armata Română.

 

Clipul este regizat de V. Onel Films, imaginea este super fresh și scenariul, gândit de Videographer Vasea Onel Marcu împreună cu Fondante Media și Laser-EFX , valorifică perfect ideea clipului.

 

 

 

Acest clip dezvăluie că eu împreună cu artiștii mei suntem cu inima și sufletul mereu pe scenă, dedicați și dăruiți pentru totdeauna muzicii. Este un clip ce sper din tot sufletul să fie primit de cei ce ne iubesc așa cum a fost menit să fie: Am să mă definesc ca artist, ca persoană numai prin ajutorul pe care-l dau prin sunet tuturor oamenilor care au nevoie de iubire şi bucurie. Sunt un om care şi-a sacrificat micile sau marile bucurii, copilăria, adolescenţa sau maturitatea pentru scopuri mai puţin la modă în zilele noastre. Care şi-a dedicat viaţa unui instrument mai puţin cunoscut sau recunoscut, a concluzionat artistul botoșănean Mirel Manea.

 

https://www.facebook.com/VaseaOnel/videos/882252535309245/